Multifluffyness

Hallo allemaal, fluffy hier of beter bekend als  Multifluffyness op social media ❤️   Ik ben een Nederlandse plus size cosplay/influencer met een liefde voor cosplay, make-up, boudoir & het verspreiden van body positivity in onze community.

Mijn passie ligt in het inspireren van mensen om hun dromen te volgen, ongeacht uiterlijk of lichaamstype. Mijn doel; om andere mensen blij te maken en kennis te delen over eigenwaarde, cosplay, een personage laten passen bij je eigen lichaam, poseren en zelfverzekerd zijn. 

Ik ben al redelijk wat tijd te vinden in de cosplay wereld. Op dit moment cosplay ik al 14 jaar, maar ik ben pas een “full time” cosplayer geworden in het begin van 2019. Ik ben te gast geweest op verschillende conventies, onlangs is dit Heroes Made In Asia & Stuttgart Comic Con geweest.

Ik heb mogen jureren in het verleden, maar dit komt ook zeker nog terug in 2024. Daarnaast vind ik het super dat animecon een 18+ gedeelte krijgt en ik hier deel van uit mag maken. Ik kijk er naar uit om mijn boudoir wat meer op de voorgrond te plaatsen en te delen met jullie. Aangezien het een kant van mijzelf is waar ik erg trots op ben.

Het is niet de eerste keer dat ik gast ben voor een 18+ gedeelte, maar wel de eerste keer in Nederland. 

Ik heb in 2018 aan de cosplay contest meegedaan op Dutch Comic Con en won deze samen met Sakuraflor. Ik doe mijn best om als plus size cosplayer zo allround mogelijk te zijn, om te laten zien dat ook jij dit kan! Dus ongeacht je wensen, cosplay, boudoir, plus size of niet. HET IS MOGELIJK!

Ik kijk ernaar uit je weer te zien of te ontmoeten, samen een praatje te maken, te hypen over cosplay,  boudoir anime en ik hoor graag meer over je cosplay plannen voor 2024. 

Ik hoop dat je even langs komt.” ❤️

Main site: https://multifluffyness.com/social/