Welkom op AnimeCon!

Bezoekersenquête
We hebben net AnimeCon 2024: the Future is Cow achter de rug! 

Bedankt voor je bezoek aan ons festival en we hopen je volgend jaar weer te mogen verwelkomen!

Laat ons weten wat je van je bezoek vond! Help ons AnimeCon te verbeteren en maak kans op een gratis ticket voor AnimeCon 2025: Full Steam Ahead!

Gebruik a.u.b. de volgende link voor de survey: https://enquete.animecon.nl/index.php?r=survey/index&sid=555589&lang=en. 

Anime, Game en Cosplay Festivals

AnimeCon festivals gaan over meer dan anime! Het zijn internationale festivals voor fans van anime, cosplay, games, manga en populaire cultuur.

Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, schrijf je in op onze nieuwsbrief (check je spambox!).

Jouw mening is belangrijk voor ons om te beslissen wat voor soort AnimeCons we in de toekomst zullen organiseren! Deel je mening op onze  Discord en Facebook Groep.
AnimeCon 2024 gaat van start op 2 mei om 14:00 CEST
Days
Hours
Minutes
Seconds
En eindigt op 4 juni om 19:00 CEST

Het programma

Instagram feed

Cosplay is natuurlijk een groot onderdeel van het festival. Kom kijken of doe mee aan een van de Cosplay Competities die worden georganiseerd, neem een kijkje bij een van de Photocorners of ga naar een Cosplay Workshop!
Bezoek de Game Room en probeer de vele verschillende games, op zowel nieuwe als klassieke consoles!
Concerten, liveshows en dansevenementen. Dit alles mag je niet missen tijdens een festivalweekend. Kom feesten op Deshima Sounds of geniet van een live show en dans de hele nacht door.
Verschillende Special Guests zullen aanwezig zijn tijdens het festivalweekend. Gerenommeerde Cosplayers zoals Tenkou en AmenoKitarou en internationale artiesten zoals TeddyLoid en Myth&Roid zijn allemaal aanwezig geweest op AnimeCon! Benieuwd wie AnimeCon dit jaar bezoekt? Wordt binnenkort aangekondigd!
Neem een kijkje in onze Dealer Room en bekijk de vele anime, manga, gaming en cosplay gerelateerde items die te koop zijn!