LienSue

Ze komt ze uit een klein dorpje in Duitsland zonder stabiele internetverbinding, maar toch werd Sue een gepassioneerde cosplayer en content creator! Haar reis in de wereld van cosplay begon met een liefde voor games en avontuur, waar gewone bossen betoverde bossen vol Pokémon werden.

Op de middelbare school ontdekte Sue het plezier van het verkleden als iconische personages uit games en anime. Sindsdien heeft ze haar hart en ziel gestoken in het maken van ingewikkelde kostuums en het tot leven brengen van geliefde personages. De personages die ze koos waren voornamelijk badass, sterke vechters met vaak een verleidelijk tintje. Sue was altijd al dol op sexy personages en modellen, dus naast haar studie begon ze met het maken van esthetisch verantwoorde erotische fotografie van haar creaties.

In 2018 richtte Sue haar bedrijf op terwijl ze studeerde. Toen ze afstudeerde in 2020, besloot ze dat ze als zelfstandige wilde werken en nog meer tijd dan voorheen wilde steken in haar creatie, haar marketing, haar publiek, ... kortom: haar passie.

Nu in 2024 verdient Sue nog steeds haar brood met datgene waar ze van houdt!

Ontmoet Sue op AnimeCon en bezoek een exclusieve vraag- en antwoordsessie! Tijdens het evenement signeert ze prints en merch die gerelateerd zijn aan haar geliefde personages. Houd een oogje op de socials voor updates over Sue's activiteiten op AnimeCon 2024!

https://liensue.de/